Varaston­hallinta­järjestelmä

KIP Infra

KIP Infra Oy on Kokkolan kaupungin omistama yhtiö. Olemme mukana Kokkolan Suurteollisuusalueen ”Plug and Play” -konseptissa, joka tarjoaa alueelle sijoittuvien yritysten käyttöön valmiin infrastruktuurin sekä toimivan, monipuolisen palvelutuotannon. KIP Infra Oy omistaa lisäksi kolme toimistokiinteistöä; Kokkolan iParkin, Yritystalo Evaldin ja Kokkolan Port Towerin, sekä teollisuuskiinteistön Kälviän Yritystilat.

Kokkolan Teollisuuskylä Oy on 30.11.2023 sulautunut KIP Infra Oy:öön. Sulautunut yhtiö on purkaantunut ja sen toimintaa jatkaa vastaanottava yhtiö. Sulautumisella ei ole mitään vaikutusta Kokkolan Teollisuuskylä Oy:n vuokraus- ja yhteistyösuhteisiin. Ainoa näkyvä muutos on 1.12.2023 alkaen käytettävä uusi toiminimi KIP Infra Oy ja uusi y-tunnus 2157743-1. Uuden yhtiön nimi tulee kuitenkin muuttumaan, ja se ilmoitetaan myöhemmin.

Toimitusjohtajana jatkaa KIP Infra Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Jaakko Pöykkö, ja toimitilajohtajana toimii Pia Kinnunen. Kokkolan Teollisuuskylä Oy:n työntekijät ovat siirtyneet vanhoina työntekijöinä KIP Infra Oy:öön.

Sulautumisen myötä Kokkolan Teollisuuskylä Oy:n MarineGaten teollisuusalueella sijaitsevat tytäryhtiöt KI Oy Kokkolan AH Park, KI Oy Kokkolan Alu-Boat Park sekä KI Oy Kokkolan Marin Park siirtyivät KIP Infra Oy:n tytäryhtiöiksi.

KIP Service Oy

Tytäryhtiömme KIP Service on osaltaan luomassa suurteollisuudelle toimintaympäristöä ja kumppanuusverkostoa tarjoten hyödykkeitä, palveluja ja ratkaisuja, jotka parantavat alueen yritysten toimintamahdollisuuksia, kilpailukykyä ja toimintavarmuutta.

Kokkolan Teollisuusvesi Oy

Osakkuusyhtiömme Kokkolan Teollisuusvesi on Suomen suurin teollisuusvesilaitos, joka tarjoaa alueen yritysten käyttöön muun muassa meri-, pinta-, talous- sekä ionivaihdettua vettä.