Varaston­hallinta­järjestelmä

KIP Center

– Vuokraa toimitilat tulevaisuuden toimistorakennuksesta

MUUNNELTAVAT, VIIHTYISÄT TOIMITILAT KOKKOLASSA

Syksyllä 2021 Kokkola Industrial Parkin alueelle on valmistunut uusi, moderni toimistorakennus. Uudet toimitilat sijaitsevat eteläisen teollisuusalueen ytimessä, arkkitehti Aarne Ervin (1910–1977) suunnitteleman, suojellun rakennuksen jatkeena.

VAPAAT TOIMISTOTILAT YRITYKSILLE

Nelikerroksinen toimistorakennus tarjoaa laadukkaan ja viihtyisän työympäristön. Kuhunkin kerrokseen on suunniteltu toimistotilat 20–25 henkilölle. Vuokrattavat toimitilat ovat joustavasti muunneltavissa yrityskohtaisten tarpeiden mukaan. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva kahvila toimii yhteisenä kohtaamispaikkana.

RAKENTAMISEN LAATUA

Arkkitehtonisesti näyttävä kohde on rakennettu laadukkaasti, turvallisia ja terveellisiä materiaaleja käyttäen. Toimitilan rakennustyöt on toteutettu puhtausluokassa P1. Rakennuksen S1-sisäilmastoluokka soveltuu hyvin teollisuusalueelle. Kaikkiin toimistotilan huoneistoihin on asennettu omat ilmansäätimet. Ilmanlaatua ja olosuhteita seurataan korkeatasoisella rakennusautomaatiojärjestelmällä.

VUOKRAA TOIMITILAT MONIPUOLISILLA ENERGIARATKAISUILLA

Lämpö tähän korkean energiatehokkuuden omaavaan toimistotilaan tuotetaan säädettävällä ilmavesilämpöpumpulla sekä kaukolämpöjärjestelmällä. Jo suunnitteluvaiheessa on varauduttu myös aurinkosähköjärjestelmän käyttöön. Toimitilojen energiaratkaisut tukevat osaltaan vuokralla olevan yrityksen omaa ympäristöystävällistä imagoa.

VALMISTUMISVUOSI

Elokuu 2021

VALMIUSASTE

KIP Centerin rakentaminen on valmistunut

TILATYYPPI

Toimisto, varasto, neuvottelutila

PALVELUT

Lounasravintola, pihapysäköinti, pyöräparkki ja -suihkutilat, pukukaappitilat, sähköautojen paikat, sähköinen ilmoittautuminen

OSOITE

Kemirantie 15, 67900 Kokkola (Kokkolan Suurteollisuusalue)

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut vuokraamaan toimitilat Kokkola Industrial Parkin uudesta Toimistalosta? Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä suunnittelu, miten toimitiloista saadaan sopivat juuri sinun yrityksellesi.

Jaakko Pöykkö

Toimitusjohtaja
Puh. +358 50 564 9570
jaakko.poykko@kipinfra.fi

Rakennus

Kerros

Tilakoko

Saatavuus

KIP Center - Kerros 1

Kuvaus

Sisältää työskentelytilat (noin 10 työpistettä), taukotilan, vetäytymistilan ja hiljaisen työskentelyn tilan. Toimistotilaan lukeutuu myös neuvottelutila, minikeittiö sekä varasto. Lisäksi, yhteiskäytössä muiden vuokralaisten kanssa ensimmäisen kerroksen työkahvila ja lounastila. Työkahvilassa itsepalveluna toimiva "street café". Lounaspalvelut tarjoaa viereisessä rakennuksessa toimiva ravintola Kippi.